Domáci chlieb, ktorý vám ponúkam, je vyrábaný ručne podľa tradičnej receptúry našich predkov a prastarých materí. Z čistej ražnej celozrnnej múky, bez pridania konzervačných prísad, aditív, stabilizátorov a regulátorov chuti. Jeho výroba sa začína niekoľko dní pred jeho pečením výrobou kvásku bez použitia droždia. A to tak, že časť cesta z predchádzajúceho pečenia sa ponechá, pridá sa voda, múka a nechá sa prebehnúť prirodzený proces trojstupňového kvasenia a mliečneho kysnutia. Takto je časť škrobu a lepku rozložená na jednoduchšie, ľahšie stráviteľné cukry a aminokyseliny. Výroba je síce náročná a zdĺhavá, zato kvások je prírodným konzervantom a zárukou, že chlebík bude aj viac ako po týždni zdravý, svieži, chutný a voňavý. V každom prípade sa naň oplatí si počkať.

Albumy

Prihlásenie
Na túto akciu sa musíte prihlásiť!
Registrácia
Zabudli ste heslo ?
Do nasledujúceho formulára vyplňte e-mailovú adresu, ktorú ste použili pri registrácii. Inštrukcie o tom, ako obnoviť heslo, vám zašleme e-mailom.

Zaregistrujte sa

Objavte všetky dôležité informácie, novinky a dobré rady
z oblasti rodičovstva v tej správnej sieti.
Kliknite na kategóriu, ktorá vás najlepšie vystihuje:

Môžete sa zaregistrovať aj bez zaradenia do kategórie tu.

Odhlásenie

Skutočne odhlásiť?

Áno Nie
Neodchádzajte,
vyhrajte!
paska
Súťaž o detskú zmrzlináreň do piesku