Ochrana osobných údajov

Prehlásenie spoločnosti DETI.SK, s. r. o. o zaobchádzaní s osobnými údajmi návštevníkov, používateľov a zákazníkov internetového portálu DETI.SK

Prevádzkovateľ internetového portálu www.deti.sk, spoločnosť DETI.SK, s. r. o., Ivanská cesta 30/B, 821 04 Bratislava, IČO: 50716301, DIČ: 2120448253, sa zaväzuje dodržiavať nižšie uvedené pravidlá zaobchádzania s osobnými údajmi návštevníkov a zákazníkov.

Prevádzkovateľ v súlade s nariadením EP a R EÚ 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a so Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov spracúva osobné údaje na tieto účely:

1. Spracovanie objednávky, vystavenie daňového dokladu a vedenie reklamácií v internetovom obchode DETI.SK v rozsahu: titul, meno, priezvisko, poštová adresa, e-mailová adresa, telefón, číslo bankového účtu.

Predávajúci týmto oznamuje kupujúcemu , že spracúvanie osobných údajov je povolené v zmysle Článku 6 ods. 1 písm. b všeobecného Nariadenia EP a R (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov.

V zmysle Článku 6 ods. 1 písm. b všeobecného Nariadenia EP a R (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov bude predávajúci ako prevádzkovateľ v procese uzatvárania kúpnej zmluvy spracúvať osobné údaje kupujúceho bez jeho súhlasu ako dotknutej osoby, keďže spracúvanie osobných údajov kupujúceho bude vykonávané predávajúcim v predzmluvných vzťahoch s kupujúcim a spracúvanie osobných údajov kupujúceho je nevyhnutné na plnenie z kúpnej zmluvy, v ktorej vystupuje kupujúci ako jedna zo zmluvných strán.

2. Vedenie osobného profilu registrovaného používateľa v sociálnej sieti DETI.SK v rozsahu: titul, meno, priezvisko, poštová adresa, e-mailová adresa, telefón, dátum narodenia, fotografia, IP-adresa.

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracovávať iba také osobné údaje kupujúceho, ktoré sú nevyhnutné na zabezpečenie objednanej služby.

3. Marketing v rozsahu: titul, meno, priezvisko, e-mailová adresa.

Prevádzkovateľ zasiela newsletter správ na e-mailovú adresu, a to prihlásením sa zákazníka do mailing listu na stránkach internetového portálu, alebo vyjadrením súhlasu so zasielaním newslettera.

Návštevník internetového portálu sa môže prihlásiť k odberu noviniek priamo zadaním svojej e-mailovej adresy do políčka „Newsletter“, uvedenom na stránkach www.deti.sk. Registrovaný používateľ sa môže prihlásiť na zasielanie newslettera vo svojom osobnom profile, kam má prístup na základe svojej e-mailovej adresy a ním zvoleného hesla, alebo ako kupujúci môže zaškrtnutím príslušného políčka pred odoslaním objednávky vyjadriť svoj súhlas v zmysle Článku 6 ods. 1 písm. a) všeobecného Nariadenia EP a R (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, aby predávajúci spracoval a uschovával jeho osobné údaje, najmä tie, ktoré sú uvedené vyššie a/alebo ktoré sú potrebné pri činnosti predávajúceho týkajúcej sa zasielania informácií o nových produktoch, zľavách a akciách na ponúkaných tovaroch a spracovával ich vo všetkých svojich informačných systémoch, týkajúcich sa zasielania informácií o nových produktoch, zľavách a akciách na ponúkaných tovaroch. Kupujúci udeľuje predávajúcemu tento súhlas na dobu určitú do splnenia účelu spracúvania osobných údajov kupujúceho. Predávajúci po splnení účelu spracúvania zabezpečí bezodkladne likvidáciu osobných údajov kupujúceho. Súhlas so spracovaním osobných údajov môže kupujúci odvolať kedykoľvek písomnou formou. Zrušenie súhlasu pri zasielaní newsletter správ je možné vykonať aj elektronicky a to odhlásením sa z mailing listu. Automatické odhlásenie je zobrazené v spodnej časti newsletter správy, ktorá príde príjemcovi na ním zadanú e-mailovú adresu. Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od doručenia odvolania súhlasu kupujúcim predávajúcemu. 

Prevádzkovateľ prehlasuje, že:
a) Spracované osobné údaje dotknutých osôb použije len na vyššie uvedené účely v rámci svojich obchodných aktivít.
b) Nevyužívaním zasielania newsletter správ nevzniká hrozba odmietnutia zmluvného vzťahu.

Spoločné ustanovenia:
Osobné údaje, ktoré poskytujete prevádzkovateľovi prostredníctvom registračného formulára alebo priamej objednávky musia byť pravdivé, a v prípade ich zmeny ste povinný o ich zmene bezodkladne informovať aj prevádzkovateľa.

Ochrana vašich osobných údajov sa spravuje ustanoveniami zákona o ochrane osobných údajov, pričom vaše práva sú upravené všeobecnom Nariadení EP a R (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, napr. právo na základe písomnej žiadosti požadovať:

Právo na prístup 

  • Máte právo na poskytnutie kópie osobných údajov, ktoré o vás máme k dispozícii, ako aj na informácie o tom, ako vaše osobné údaje používame. Vo väčšine prípadov vám budú vaše osobné údaje poskytnuté v písomnej listinnej forme, pokiaľ nie je z vašej strany požadované inak. Ak ste o poskytnutie týchto informácií požiadali elektronickými prostriedkami, budú vám poskytnuté elektronicky, ak to bude technicky možné. 

Právo na nápravu

  • Prijímame primerané opatrenia, aby sme zabezpečili presnosť, úplnosť a aktuálnosť informácií, ktoré o vás máme k dispozícii. Ak si myslíte, že údaje, ktorými disponujeme, sú nepresné, neúplné alebo neaktuálne, prosím, neváhajte nás požiadať, aby sme tieto informácie upravili, aktualizovali alebo doplnili.

Právo na vymazanie

  • Za určitých okolností máte právo nás požiadať o vymazanie vašich osobných údajov, napríklad v prípade, ak osobné údaje, ktoré sme o vás získali, už viac nie sú potrebné na naplnenie pôvodného účelu spracovania alebo v prípade, ak odvoláte svoj súhlas so spracovaním. Vaše právo je však potrebné posúdiť z pohľadu všetkých relevantných okolností. Napríklad, môžeme mať určité právne a regulačné povinnosti, čo znamená, že nebudeme môcť vašej žiadosti vyhovieť.

Právo na obmedzenie spracovania

  • Za určitých okolností ste oprávnený nás požiadať, aby sme prestali používať vaše osobné údaje. Ide napríklad o prípady, keď si myslíte, že osobné údaje, ktoré o vás máme, môžu byť nepresné alebo keď si myslíte, že už vaše osobné údaje nepotrebujeme využívať.

Právo na prenosnosť údajov

  • Za určitých okolností máte právo požiadať nás o prenos osobných údajov, ktoré ste nám poskytli, na inú tretiu stranu podľa vášho výberu. Právo na prenosnosť sa však týka len osobných údajov, ktoré sme od vás získali na základe súhlasu alebo na základe zmluvy, ktorej ste jednou zo zmluvných strán. 

Právo namietať

  • Máte právo namietať voči spracovaniu údajov, ktoré je založené na našich legitímnych oprávnených záujmoch (napríklad osobné údaje spracúvame na účel bezpečnosti siete a infraštruktúry). V prípade, ak nemáme presvedčivý legitímny oprávnený dôvod na spracovanie a vy podáte námietku, nebudeme vaše osobné údaje ďalej spracúvať.  

Práva súvisiace s automatizovaným rozhodovaním

  • Máte právo odmietnuť automatizované rozhodovanie, vrátane profilovania, z ktorého pre vás vyplynie právny alebo podobný významný dôsledok. Spoločnosť zvyčajne nepoužíva v kontexte zamestnávania automatizované rozhodovanie alebo profilovanie.

Právo odvolať súhlas

  • Vo väčšine prípadov vaše osobné údaje nespracúvame na základe vášho súhlasu. Môže sa však stať, že v konkrétnych prípadoch o váš súhlas požiadame. V prípadoch, kedy to urobíme, máte právo odvolať svoj súhlas s ďalším používaním vašich osobných údajov (napr. fotografia).

Právo podať sťažnosť

  • Ak chcete podať sťažnosť na spôsob, akým sú vaše osobné údaje spracúvané, vrátane uplatnenia vyššie uvedených práv, môžete sa obrátiť na linke +421.918078928, poslaním e-mailu na adresu info@deti.sk, alebo písomnou žiadosťou zaslanou do sídla prevádzkovateľa na adresu Ivanská cesta 30/B, 821 04 Bratislava. 

Osobné údaje detí

Spoločnosť DETI.SK nemieni získavať osobné údaje detí mladších ako 15 rokov. V nevyhnutných prípadoch spoločnosť DETI.SK jasne upriami pozornosť detí na vhodnom mieste na skutočnosť, že nemajú poskytovať spoločnosti DETI.SK žiadne osobné údaje. Ak rodičia alebo zákonní zástupcovia dieťaťa zistia, že deti v ich starostlivosti sprístupnili svoje osobné údaje spoločnosti DETI.SK, žiadame ich, aby nás kontaktovali na adrese uvedenej ďalej (v bode 7) ak majú byť tieto údaje vymazané. Následne bezodkladne zabezpečíme odstránenie týchto údajov.

„Cookies“

Cookies používame preto, aby sme vám uľahčili prácu s našou webovou stránkou. Cookies sú malé dátové súbory, ktoré prehliadač dočasne ukladá na pevný disk na vašom počítači alebo v mobilnom zariadení na zjednodušenie prehliadania webovej stránky. Cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a nedajú sa použiť na identifikáciu používateľa. Súbor cookie zvyčajne obsahuje jedinečný identifikátor, t.j. anonymné (náhodne vygenerované) číslo, ktoré je uložené na vašom zariadení. Niektoré súbory cookies sa vymažú po ukončení návštevy našej webovej stránky, iné zostávajú na vašom počítači dlhší čas.

Informácie ukladané do súborov cookies sa používajú na zlepšenie služieb, ktoré vám poskytujeme, ako napríklad:

  • umožnenie funkcie na rozpoznanie vášho zariadenia, aby ste nemuseli opätovne zadávať tie isté informácie pri určitom úkone alebo počas návštevy webovej stránky, napr. pri vypĺňaní webového formulára alebo pri webovom prieskume.
  • umožnenie správneho fungovania videoprehrávača
  • zisťovanie počtu ľudí, ktorí používajú naše služby, uľahčenie používania týchto služieb a zabezpečenie dostatočných kapacít na ich rýchle poskytovanie; analýza anonymných údajov, ktoré nám umožnia zistiť, ako ľudia využívajú rôzne aspekty našich online služieb tak, aby sme ich mohli ďalej zlepšovať

Ak sa rozhodnete nepovoliť súbory cookies, niektoré funkcie tejto webovej stránky sa nemusia zobrazovať, resp. nemusia fungovať správne. Možnosti, ktoré vám naša stránka ponúka, budú obmedzené, a rovnako môže byť ovplyvnený vzhľad webovej stránky a komfort používateľa.

Príklady funkcií, na ktoré môže mať nepovolenie cookies vplyv:

  • prispôsobenie webovej stránky potrebám používateľa
  • prezeranie videí
  • „lajkovanie“ a zdieľanie tejto stránky na sociálnych sieťach
  • prezeranie vloženého obsahu 

Spoločnosť nemá žiadnu kontrolu nad súbormi cookies tretích strán a nenesie za ne žiadnu zodpovednosť. Viac informácií nájdete na webových stránkach príslušných tretích strán.

Ak nie ste spokojný s našou odpoveďou, alebo sa domnievate, že vaše osobné údaje spracúvame nespravodlivo alebo nezákonne, môžete podať sťažnosť na dozorný orgán, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, https://dataprotection.gov.sk, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, tel. číslo: +421.232313214, e-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk.   

Tretie strany:
Vaše osobné údaje môžu byť poskytnuté tretím stranám a sprostredkovateľom, t.j. subjektom spolupracujúcim s prevádzkovateľom. Aktuálny zoznam týchto subjektov:

  • WebHouse, s. r. o., Paulínska 20, 917 01 Trnava
  • Milan Halada - Soft, Vladimira Clemetisa 6485/47, 91701 Trnava

Prihlásenie
Na túto akciu sa musíte prihlásiť!
Registrácia
Zabudli ste heslo ?
Do nasledujúceho formulára vyplňte e-mailovú adresu, ktorú ste použili pri registrácii. Inštrukcie o tom, ako obnoviť heslo, vám zašleme e-mailom.

Zaregistrujte sa

Objavte všetky dôležité informácie, novinky a dobré rady
z oblasti rodičovstva v tej správnej sieti.
Kliknite na kategóriu, ktorá vás najlepšie vystihuje:

Môžete sa zaregistrovať aj bez zaradenia do kategórie tu.

Plánujeme
Zaregistrujte sa
Vaša e-mailová adresa nebude nikde zverejnená.
Aspoň 8 znakov, musí obsahovať 1 malé písmeno, 1 veľké písmeno a 1 číslicu
Po prihlásení si môžete nastaviť, či sa vaše meno bude zobrazovať, alebo nie.
Nick môže obsahovať písmená a-z, číslice 0-9, bodku a podtržník, dĺžka 6 - 15 znakov
Pokúšame
sa
Zaregistrujte sa
Vaša e-mailová adresa nebude nikde zverejnená.
Aspoň 8 znakov, musí obsahovať 1 malé písmeno, 1 veľké písmeno a 1 číslicu
Po prihlásení si môžete nastaviť, či sa vaše meno bude zobrazovať, alebo nie.
Nick môže obsahovať písmená a-z, číslice 0-9, bodku a podtržník, dĺžka 6 - 15 znakov
Sme
tehotní
Zaregistrujte sa
Vaša e-mailová adresa nebude nikde zverejnená.
Aspoň 8 znakov, musí obsahovať 1 malé písmeno, 1 veľké písmeno a 1 číslicu
Po prihlásení si môžete nastaviť, či sa vaše meno bude zobrazovať, alebo nie.
Nick môže obsahovať písmená a-z, číslice 0-9, bodku a podtržník, dĺžka 6 - 15 znakov
Sme
rodičia
Zaregistrujte sa
Vaša e-mailová adresa nebude nikde zverejnená.
Aspoň 8 znakov, musí obsahovať 1 malé písmeno, 1 veľké písmeno a 1 číslicu
Po prihlásení si môžete nastaviť, či sa vaše meno bude zobrazovať, alebo nie.
Nick môže obsahovať písmená a-z, číslice 0-9, bodku a podtržník, dĺžka 6 - 15 znakov
Zaregistrujte sa
Vaša e-mailová adresa nebude nikde zverejnená.
Aspoň 8 znakov, musí obsahovať 1 malé písmeno, 1 veľké písmeno a 1 číslicu
Po prihlásení si môžete nastaviť, či sa vaše meno bude zobrazovať, alebo nie.
Nick môže obsahovať písmená a-z, číslice 0-9, bodku a podtržník, dĺžka 6 - 15 znakov
Registrácia pre firmy Presne toto je miesto, kde je vaša cieľová skupina. Užívatelia portálu DETI.SK sú reálni klienti, ktorí hľadajú všetko potrebné pre deti, rodinu a domácnosť. Od auta cez bankové služby až po cestovanie. Nestagnujte na zadných stránkach vyhľadávačov, nenechávajte konkurencii svoje obchodné príležitosti. Buďte tu, kde vás klienti naozaj hľadajú a skutočne nájdu.
Vaše meno a priezvisko nebude bez vášho súhlasu zverejnené.
Vaša e-mailová adresa nebude nikde zverejnená.
Aspoň 8 znakov, musí obsahovať malé písmeno, veľké písmeno, aj číslicu.
Odhlásenie

Skutočne odhlásiť?

Áno Nie
Neodchádzajte,
vyhrajte!
paska
Vyhrajte stavebnicu LEGO pre deti od 4 do 99 rokov